Στοίχημα

Πιθανοί τύποι στοιχημάτων στο ποδόσφαιρο και η διαδικασία τους

τύποι στοιχημάτων στο ποδόσφαιρο

Όσοι τους αρέσει να παρακολουθούν ποδόσφαιρο, σε πολλές περιπτώσεις αρέσει επίσης να στοιχηματίζουν στην αγαπημένη τους ομάδα ή στη νίκη τους. Ειδικά τα τελευταία χρόνια, όταν η Tipico, η bwin και παρόμοιοι πάροχοι έχουν κατακτήσει τη γερμανική αγορά, τα στοιχήματα ποδοσφαίρου έχουν γίνει πολύ πιο δημοφιλή. Πολλοί στοιχηματίζουν με την καρδιά τους στο ποδόσφαιρο και βάζουν τα χρήματά τους στην ομάδα της οποίας είναι και οπαδοί ταυτόχρονα. Άλλοι, ωστόσο, στοιχηματίζουν με το κεφάλι τους και δίνουν μεγάλη προσοχή στο πόσο πιθανό είναι το αποτέλεσμα στο οποίο ποντάρουν, χωρίς να καθοδηγούνται από αφοσίωση σε συγκεκριμένες ομάδες.

Είτε στοιχηματίζετε με πάθος είτε για να δοκιμάσετε την ανάλυση ή το χρηματικό σας κέρδος, σε κάθε περίπτωση, πρέπει να γνωρίζετε ποια στοιχήματα μπορείτε να τοποθετήσετε στο ποδόσφαιρο και πώς λειτουργούν. Μπορείτε να μάθετε για διάφορες πύλες όπου μπορείτε να τοποθετήσετε στοιχήματα.

Τύποι στοιχημάτων ποδοσφαίρου

Υπάρχουν διαφορετικές παραλλαγές στοιχηματισμού ποδοσφαίρου, που δεν προσφέρουν όλες τον ίδιο κίνδυνο και πιθανότητα νίκης. Ορισμένες παραλλαγές είναι επίσης λιγότερο περίπλοκες από άλλες. Βασικά σε όλα τα στοιχήματα ποδοσφαίρου είναι τα μονά στοιχήματα. Επιπλέον, εξακολουθούν να υπάρχουν πολύ κοινά συνδυαστικά στοιχήματα και στοιχήματα συστήματος. Αυτοί οι τρεις τύποι στοιχημάτων ποδοσφαίρου θα παρουσιάζονται πλέον αντίστοιχα.

Μονά στοιχήματα

Τα μονά στοιχήματα είναι ίσως τα παλαιότερα στοιχήματα που υπάρχουν στον αθλητισμό ή στο στοίχημα. Ταυτόχρονα, είναι και τα πιο εύκολα στοιχήματα, τα οποία μπορεί να σχετίζονται με την ηλικία τους. Ένα μόνο στοίχημα λειτουργεί με τέτοιο τρόπο ώστε να πρέπει να προβλέψετε σωστά το αποτέλεσμα ενός μόνο αγώνα. Για παράδειγμα, κάποιος στοιχηματίζει ότι η ομάδα Α θα κερδίσει ή ότι η ομάδα Β θα κερδίσει ή ότι ο αγώνας θα τελειώσει ισόπαλος. Σε μια πιο προηγμένη μορφή του απλού στοιχήματος, μπορείτε επίσης να προβλέψετε με ποιο σκορ ή διαφορά τερμάτων θα τελειώσει ο αγώνας.

Πιθανό κέρδος

Πιθανό κέρδος

Με τα μεμονωμένα στοιχήματα, ο υπολογισμός του κέρδους είναι πολύ απλός, γιατί απλά πρέπει να πολλαπλασιάσετε το ποντάρισμα με τις πιθανότητες για να μάθετε την πληρωμή. Εάν ποντάρετε 10 ευρώ και η απόδοση είναι 2,50, θα λάβετε μια πληρωμή 25 ευρώ εάν το φιλοδώρημα είναι σωστό. Από αυτά τα 15 ευρώ είναι το καθαρό κέρδος, ενώ με τα υπόλοιπα 10 ευρώ απλά παίρνετε το στοίχημά σας πίσω. Σε σύγκριση με άλλους τύπους στοιχημάτων, ο κίνδυνος ενός μόνο στοιχήματος είναι αρκετά χαμηλός. Σε αντάλλαγμα, ωστόσο, τα πιθανά κέρδη δεν είναι τόσο υψηλά όσο με τα συνδυασμένα ή τα στοιχήματα συστήματος.

Προσφορά

Μπορείτε να τοποθετήσετε ένα μόνο στοίχημα με σχεδόν όλα τα καθιερωμένα bookmakers σε όλα τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου. Μόνο το Tipico απαιτεί από εσάς να συνδυάσετε τουλάχιστον τρία αποτελέσματα σε ένα στοίχημα όταν στοιχηματίζετε σε χαμηλά πρωταθλήματα ή σε μη καθιερωμένα περιθωριακά αθλήματα (δηλαδή σίγουρα όχι στο ποδόσφαιρο), επομένως τα μεμονωμένα στοιχήματα δεν είναι δυνατά εδώ για όλα τα γεγονότα.

Συνδυάστε τα στοιχήματα

Ένα συνδυασμένο στοίχημα είναι λίγο πιο περίπλοκο από ένα μεμονωμένο στοίχημα. Είναι βασικά μια σειρά από μεμονωμένα στοιχήματα που τοποθετούνται το ένα μετά το άλλο. Ο τρόπος που λειτουργεί ένα συνδυαστικό στοίχημα είναι ότι πρέπει να ονομάσετε ορισμένα αποτελέσματα σε διαφορετικά γεγονότα. Όλα αυτά πρέπει να συμβαίνουν ανεξάρτητα το ένα από το άλλο για να μπορέσετε να πάρετε τα κέρδη σας. Διαφορετικά, ολόκληρο το ποντάρισμα χάνεται, όσες φορές και αν είχατε δίκιο με το στοίχημά σας.

Πιθανά κέρδη

Με ένα συνδυαστικό στοίχημα, ο υπολογισμός των πιθανών κερδών είναι λίγο πιο περίπλοκος από ό,τι με ένα μόνο στοίχημα. Αλλά ακόμα και εδώ, δεν είναι μαγεία να υπολογίζεις το πιθανό κέρδος μία φορά όταν τοποθετείς το στοίχημα και έτσι να υπολογίζεις τον κίνδυνο. Για να το κάνετε αυτό, πολλαπλασιάστε τις πιθανότητες των αποτελεσμάτων μεταξύ τους και με το ποντάρισμα. Με αποδόσεις 2,5 καθώς και 2 και 1,5 μπορεί να επιτευχθεί πιθανό κέρδος 75 ευρώ με ποντάρισμα 10 ευρώ.

Αυτό είναι το ίδιο με το να τοποθετείτε τα στοιχήματα το ένα μετά το άλλο και κάθε φορά να επιλέγετε την πληρωμή του προηγούμενου στοιχήματος ως ποντάρισμα. Ωστόσο, ο κίνδυνος εδώ είναι αρκετά υψηλός, αφού χάνετε ήδη ολόκληρο το ποντάρισμά σας με ένα λάθος φιλοδώρημα στον συνδυασμό. Όσο περισσότερες συμβουλές με υψηλότερες αποδόσεις συνδυάσετε σε ένα συνδυαστικό στοίχημα, τόσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος.

Προσφορά

Μια προσφορά για συνδυασμένα στοιχήματα είναι διαθέσιμη σε όλους σχεδόν τους παρόχους αθλητικών στοιχημάτων. Όπως ήδη περιγράφηκε παραπάνω, η Tipico επιτρέπει στους πελάτες να τοποθετούν μόνο συνδυασμένα στοιχήματα σε χαμηλά πρωταθλήματα καθώς και σε περιθωριακά αθλήματα και δεν επιτρέπει μεμονωμένα στοιχήματα σε αυτές τις περιπτώσεις.

Στοιχήματα συστήματος

Με τα στοιχήματα συστήματος, μπορείτε να στοιχηματίσετε στο αποτέλεσμα διαφορετικών γεγονότων ταυτόχρονα, όπως και στα συνδυασμένα στοιχήματα, αλλά ο κίνδυνος είναι σημαντικά μικρότερος. Σε αυτήν την περίπτωση, η σχέση μεταξύ πιθανοτήτων και κινδύνου προσαρμόζεται έτσι ώστε να έχετε χαμηλότερο κίνδυνο με παρόμοιες πιθανότητες. Ωστόσο, επειδή το στοίχημα συστήματος είναι αρκετά περίπλοκο ως προς την ιδέα του, είναι επίσης σχετικά νέο και λιγότερο γνωστό μεταξύ των ανθρώπων που δεν τους αρέσει να τοποθετούν στοιχήματα ως χόμπι.

Πιθανό κέρδος

Πιθανό κέρδος

Όπως ήδη αναφέρθηκε, το στοίχημα συστήματος έχει μια σχετικά πολύπλοκη δομή. Εδώ τοποθετείτε πολλά συνδυαστικά στοιχήματα με μία κίνηση. Αυτό είναι πιο εύκολο και πιο γρήγορο από το να τα τοποθετήσετε όλα ξεχωριστά. Για παράδειγμα, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι μια συγκεκριμένη ομάδα θα κερδίσει σε κάθε έναν από τους τέσσερις επιλεγμένους αγώνες ποδοσφαίρου. Στο στοίχημα συστήματος, έχετε τέσσερα στοιχήματα τριπλού συνδυασμού. Το ποσό που στοιχηματίζετε μοιράζεται ομοιόμορφα μεταξύ των μεμονωμένων συνδυασμένων στοιχημάτων.

Σε ένα παράδειγμα υπολογισμού μοιάζει με αυτό: Η ομάδα Α κερδίζει το παιχνίδι της με απόδοση 1,5. Η ομάδα Β κερδίζει το παιχνίδι της με απόδοση 2. Η ομάδα Γ κερδίζει το παιχνίδι της με απόδοση 2,4. Η ομάδα Δ κερδίζει το παιχνίδι της με απόδοση 2,7. Ποντάρετε σαράντα ευρώ, άρα συνολικά δέκα ευρώ σε κάθε πιθανό συνδυαστικό στοίχημα. Εάν δύο ομάδες χάσουν, δεν θα τοποθετηθεί συνδυαστικό στοίχημα. Αλλά αν, για παράδειγμα, χάσει μόνο η ομάδα Β, εξακολουθείτε να παίρνετε 1,5 x 2,4 x 2,7 x 10 €, άρα 97,20 €. Από αυτά, τα 57,20 € είναι το καθαρό κέρδος – και είχατε πολύ λιγότερη προσπάθεια όταν τοποθετούσατε τα στοιχήματα από ό,τι με τέσσερα μονά συνδυαστικά στοιχήματα.

Προσφορά

Το στοίχημα συστήματος είναι διαθέσιμο από σχεδόν όλους τους παρόχους αθλητικών στοιχημάτων. Επίσης, δεν υπάρχουν όρια εδώ – απλά πρέπει να γνωρίζετε ότι εδώ το στοίχημα γίνεται γρήγορα αρκετά υψηλό. Διαφορετικά, το στοίχημα συστήματος πείθει με μεγάλη εξοικονόμηση χρόνου σε σύγκριση με τα μεμονωμένα στοιχήματα συνδυασμού.

Η μυθοπλασία των ασφαλών στοιχημάτων

Οι παίκτες προσπαθούν πάντα να επινοήσουν ένα σύστημα με το οποίο σίγουρα δεν θα έχουν απώλειες μακροπρόθεσμα. Τέτοιες κατασκευές ενός ασφαλούς συστήματος στοιχηματισμού διαφημίζονται επίσης κατά καιρούς όταν ένας παίκτης είχε επιτυχία με αυτό για λίγο. Ωστόσο, μακροπρόθεσμα, σπάνια αποδεικνύονται αληθινές. Είναι αλήθεια ότι μπορείτε να κάνετε στοιχήματα χαμηλού κινδύνου, ειδικά αν είστε πάντα καλά ενημερωμένοι και κάνετε έξυπνα στοιχήματα. Αλλά στο ποδόσφαιρο, εξαρτάται πάντα από την τύχη ως ένα βαθμό. Επομένως, δεν τίθεται θέμα τοποθέτησης ενός μόνο στοιχήματος με σίγουρο κέρδος ή δημιουργίας συστήματος για την αποφυγή μακροπρόθεσμων απωλειών. Πρέπει να βασίζεστε στην τύχη σας για κάθε στοίχημα, παρά τις γνώσεις σας.

Σε τι στοιχηματίζουν συχνά οι άνθρωποι;

Τα πιο συνηθισμένα στοιχήματα τοποθετούνται σε γνωστές ομάδες, καθώς αυτό είναι το καλύτερο μέρος για την εκτίμηση της ομάδας. Αυτό ισχύει και για τους στοιχηματιστές που υπολογίζουν τις αποδόσεις, γι’ αυτό, κατά κανόνα, οι αποδόσεις είναι πιο πιθανό να είναι αξιόπιστες για καθιερωμένες ομάδες και πρωταθλήματα. Επομένως, για παράδειγμα, τα στοιχήματα τοποθετούνται συχνά σε παιχνίδια της πρώτης κατηγορίας Ισπανίας, Γαλλίας, Βρετανίας ή Γερμανίας. Αλλά και το Champions και το Europa League χαίρουν μεγάλης δημοτικότητας. Για να μην ξεχνάμε το Ευρωπαϊκό και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, όπου πολλοί άνθρωποι στοιχηματίζουν πολύ νωρίς για το ποιος θα είναι ο νικητής του τουρνουά.

Hi, I’m Mathilda Koch

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *